massage

7ebd4ac4-daa8-4cd7-aa88-9e7a66f11bbf.jpg

Nothing a massage can't fix...

 

 

Vanaf 1 juli 2018 kan je voor een dieptemassage of ontspanningsmassage terecht in Yoga Zuid.
Yoga Zuid is een kleine, charmante yogastudio. Achter een prachtig, oud huis in het hart van de stad treed je binnen in een oase van rust. Midden in je drukke stadsleven is het de ideale plek om even helemaal tot jezelf te komen.

Bij een dieptemassage werken we heel intens op de spieren zodat we door wrijving, druk en andere manipulaties de bloeddoorstroming in de spieren en de lymfecirculatie kunnen verbeteren en de orgaanwerking kunnen stimuleren.

Omdat we huid op huid werken kan je als masseur heel goed voelen wat er aan het hand is in het lichaam waardoor je heel gericht te werk gaan. We brengen de spierspanning opnieuw in balans zodat je lichaam weer een pak vrijer en beweeglijker wordt.

Voor wie is dieptemassage?
Heb je last van hoofdpijn/migraine en stijve nek, knie- of heupproblemen, golf- of tenniselleboog, rugklachten, gewrichtspijnen, kuitklachten,… geef dieptemassage dan zeker een kans!


Heb je geen specifieke klachten in het lichaam, maar heb je zin in een ontspannende massage? Ook dan ben je zeer welkom!

Je vindt me daar op woensdagochtend en vrijdagnamidag  en -avond.

Tarief: 55 euro voor 60 mins.

Boek jouw afspraak via info@valerierousseau.be of via 0474 65 95 34.

Wil je graag een massage cadeau doen? Dat kan! Er is ook een geschenkbon.

 

geschenkbon.png