bio

Ik startte in 2010 met yoga omdat ik op zoek was naar een sport dat ik leuk zou vinden. Tijdens de eerste vier lessen voelde ik me wat verloren tussen al die vreemde woorden en bewegingen, maar ik voelde wel onmiddellijk dat dit iets was wat ik verder wilde onderzoeken.
Hoe was het mogelijk om zo elegant op de ademhaling te bewegen? Het zag er zo geweldig uit dat ik hoopte dat ik dat ooit zou ervaren.
In 2014 besloot ik om mijn eerste Teacher Training the volgen om mezelf in de wereld van de yoga te verdiepen. Ik volgde een Vinyasa Yoga TT in AntwerpYoga, de studio waar het allemaal begon.

Deze opleiding heeft de kiem gelegd van mijn verdere yoga practice. Ik volgde ondertussen nog een 4tal TT’s en ben er van overtuigd dat ik een leven lang student zal zijn.
Dankzij Karolien De Beck van Yoga Zuid die me na mijn opleiding hier en daar een les liet vervangen, kreeg ik zin om meer les te geven. Uit deze vervangingen kwamen snel vervangingen op andere plekken en uiteindelijk vaste lessen op heel wat plekken in Antwerpen.

Het werken met lichamen interesseert me zo dat ik besloot een massagecursus te volgen aan de Levensschool.

Ik woon in Antwerpen en geef daar vooral yogalessen en massages. Je bent heel welkom op de mat of op de massagetafel!